Fetdatorn

tja,

asså jag har inte orkat blogg nu när jag inte sitter vid min laptop längre.. tappat lusten typ! Orkar inte sitta och blogga vid fetdatorn!

aja.. ikväll blire halloween @ jessikas crib! Och här hemma så firas papis födelsedag så jag kan inte ta med kameran men det kommer kanske va kameror där så vi får väl se om jag får tag på några bilder sen!

här kommer lite låttips från moi bara för att jag är så ledsen över bad baaad update!


troublemaker - akon ft. sweet rush


high on life - henok achido


with you - young berg ft. K-Young


memories - david guetta ft. kid cudi


hope you like it
kyssar

Draft: Okt. 26, 2009

hej
 
blogg.se bugga igår så jag kunde inte säga hej nu är jag tillbaka!
såå.. Hej nu är jag tillbaka!

När man kommer hem får man inte världens varmaste välkommen hem för det är någon viss liten lillebror som har pajjat spaceknappen på datorn.. jag blir ju deprimerad!
Så det tar typ år att skriva!

Så jag kommer typ inte orka skriva så mkt..
Morgonen började iallafall med att jag tar en dusch sen drar jag till david.. kom hem för typ 1½ timma sen och har nyss käkat upp min sista pannkaka.. snart bär det av till oliper!

hoppas ni har det bra.. och jag önskar er alla att krya på er för det är galet många som är sjuka nu!
kyssar

fotboll,fotboll...

hejdå umeå!

Jag är tillbaka imorn kväll.. sakna mig inte för mkt!
kyssar

Gummianka

hej,


Så här glad blir man när man märker att man kan plantera rosa rosor på farmville!!

fredagens fredagsmys blev ett bad. Typ helt okej mysigt att ligga där med tända ljus,lyssna på musik, dricka hallonsoda och käka godis en fredagkväll..

Det såg inte ljust ut där ett tag, satte mig framför datorn när jag kom hem från skolan sen satt jag där tills klockan va 21.. började bli rikigt grinig där ett tag när jag märkt att min första lovdag blev att sitta framför datorn som någon annan gamer..

aja, allt blev ju mys till slut och nu ska jag gå och krama kudden för jag ska upp tidigt imorn, suck.

kyssar

publicerades aldrig

heeeeeeej,

Just nu är jag galet glad! DET ÄR HÖSTLOV!
Dagen har varit helt underbar också! åh! MVG på bilden och spanska gick bara bra typ, kanske inte MVG men ändå det gick bra, sen på idrotten lira jag basket som en svart! jag va galet bra! sjuuukt! MVG där också!

Snart ska jag brumma iväg och göra ärenden åt papi. Orkar inte egentligen men..
Något jag inte heller orkar är att jag ska iväg och spela med f17 elit i stockholm..


ååååh, detta inlägg publicerades aldrig.. här får ni det lite för sent..
SUCK


kyssar



I ♥Spotify

Godmorgon!

Det snöar ute och jag är inte glad! Varför gud, VARFÖR!? troru jag orkar dethär? aja, det är väl bara att börja längta till nästa sommar..

Snart ska jag gå till skolan, taggar spanskaprovet! Har pluggat jävel!

jaa.. jag har inget mer att skriva så jag tänkte ge er min spotifylista
(klicka på bilden) 
Skulle inte va fel om ni gav mig eran!



kyssar

Tengo un perro



hej,
det blev inge sm för tjejerna idag... Orkar inte förklara. Grubbes lärare/tränare har gjort bort sig bara.. Det sjuka är att jag blev riktigt pissed. Jag blev typ sur över att vi inte skulle spela. Jag som är less och allt! Vet inte varför jag va så taggad? Kanske för att det va sm och om vi vinner så ska vi till stockholm.. hahah jag hittade svaret! shopping i stockholm lockade! Anyway, killarna vann iaf.

Nu sitter jag i alla fall och tar massa jävla egobilder, som ni borde veta vid det här laget så betyder det att jag har tråkigt. Ska väl ta och plugga lite kanske..
Spanskaprov imorn ju!

kyssar



One of all these days..

tja, eller godmorgon!

Sovmorgon, rikktigt jävla skönt! Börjar klockan tio med att titta på när killarna spelar sm.. senare så ska vi tjejer också spela mot grubbe! Asså jag säger bara att om vi förlorar kommer en mord ha begåtts.. fy satan va jag vill till stockholm!

jag känner att dethär inlägget är ganska tråkigt.. ssååå jag ska spica (jag gjorde om ordet spicy till ett verb men jag tror inte att man ser/förstår det..heh) till det litegrann.

med en randome bild på mig.. som jag inte kommer ihåg när jag tog..
 

haha sötast, sen så bjussar jag på lite music också..



dethär inlägget fick hamna på kategorin musik.. visste inte var jag skulle ha den..

Aja, nu ska jag checka farmville sen ta och klä på mig och typ ladda batterierna för jag ska fanimej va durasellkanin på planen!

kyssar

Español..si,si!

tja,

efter skolan idag så var jag med pli och roda! VI pluggade och fikade och snackade om allt och inget.. mysigt,mysigt! Nu döar jag i min säng, ska typ napa lite fast egentligen borde jag plugga spanska.. suck!
Aja, ska väl ta och skriva in som på glosboken.se och plugga jävel.. sova kan jag göra i graven.. här ska bli MVG!

jaaa! detta kan va dagens tips!

www.glosboken.se Galet bra plugg sida! Jag hade jätte mkt problem med att lära mig glosorna innan jag skaffade det här! jag kunde sitta i livstider och ändå inte kunna ett skit! Nu tar det bara typ nån timma!

heh, lite pluggtips satt väl ändå bra nu när jag börjat satsa!

anyway, ahora voy a estudiar a la prueba!
önska mig lycka till bitches!
kyssar

Now im that..

hej,
jag skrev ett inlägg igår men min dator bugga så det publicerades aldrig..
jag skrev i alla fall att det inte blev någon dagens outfit eller tips eller nått sånt.. det fick bli some music!
(haha kul att båda meningarna började med- jag skrev)
(okej.. jag vet jag är galet randome!)
(haha och nu blev det överdrivet många parangteser)
(hejdå)

Den här låten tipsade roda mig om och den är så sjukt bra!



Nu ska jag dra mig till skolan, onsdag och ingen träning! Inte äns med laget efter skolan, sköönt!
kyssar

Återstår att se..

hej,
vet inte om jag känner för att lägga ut en dagens outfit eller typ tips eller dagens.. får ta en funderare och återkomma..
 
Ska i alla fall brumma iväg och köpa lite mjölk efter att jag har städat och pluggat.. ah, så ser läget ut för stunden..
Kan ju berätta att jag fick Godkänt på första G-delen av provet i biologi! Jävligt nöjd! Nu återstår bara att se hur det gick med VG-MVG delen.. haha men om jag blir godkänd på det provet så är jag nöjd.. Bara så att ni vet så var provet innan jag började satsa! Jag får bara tillbaka det nu när jag satsar.. så det kommer förbättring, promess! Snart spanskaprov! TAGGA!

kyssar



jag har inte tid!

snörpel, strypa en get, kissdroppe, analpök, rövig hår......vad har du fått nog av? Har du fått nog av penis? Nej. Har du fått nog av grotta? Vad har du döpt din penis till? Afrodite.. Jaha min heter.. satsumas! När jag va liten hette den stål-Linus. Sitter du på stars och lanar med alirio? *beatbox*... jag spottade i min hand, det va ju värt!? /Christoffer Jonsson....... och möjligvis ante o!

Don't stop..

hittade nyss denhär låten:



får inte ni också lite lady gaga feeling?

Låten var typ ganska bra.. Det är en typisk sån där låt som blir bättre när man hört den några gånger och när man hört den för många gånger blir den jävligt dryg.. hoppas den inte börjar gå på radion! Då kommer den förstöras totalt!

kyssar

Blogawards2009

hej,

kom nyss hem från en lite utflykt med min baby.. oj, jag kom precis på att jag glömt att ta kort på den och lägga in.. damit.. aja, kan väl göra det sen.. Körde i alla fall först till h&m på ersboda och köpte en peelingkräm. Sen så gick jag också in på coop för att köpa ansiktsmasker, det blev inte nå hårfärg. Kände inte äns för att fråga orkade inte helt enkelt.. Anyway så stack jag sen till willys för att köpa chips.. Om ni undrar varför jag inte köpte allt på samma ställe så beror det på pris och favorit..


jag kom precis på att jag inte skrivit något om blogawards.. Som alla vet så vann ju foki årets och det tycker jag att hon var värd, hon är jätte söt! Ganska coolt att hon bor på mariehem också! Om ni inte redan läst den ( som jag tror att ni har gjort) så är dethär hennes blogg - Fokis.se

Nu ska jag.. ah, jag vet inte..
kyssar


Minispa?



okej asså det va typ längesen jag vaknade, har suttit och spelat spel på facebook, fixat lite med bloggen och käkat frukost, ääh, det är fortfarande morgon, aight?

Jag har ingen aning om vad som händer idag, har fortfarande inte frågat papi.. och jag fick en ny ide nu! Jag vill färga håret.. ska be och tigga om pengar sen om jag får dom så drar jag på typ coop eller willys och köper! wie! Kanske köper ansiktsmask och shiet också.. känns som att det blir minispakväll ikv:) med syster kanske..

ah.. Nu ska jag typ gå och sminka och klä på mig så att dagen startar
kyssar♥

Sleepless..

hej gott folk,

Jag kan inte sova, inte bra! Jag som brukar vara trött vid typ 23.. klockan är snart 2 och jag är piggare än nånsin.. Frågan är ju vad det beror på! Jag fattar inte vart det gick fel.. aja.

Imorn är det söndag och jag kom precis på att jag kan fråga papi om han kan sätta upp min hyllor!
Jag skjutsade honom trots allt till ersboda så det är han skylldig.. ah.. fast han har ju typ skjutsat mig överallt i 15 år.. hm.. får väl tänka om.. jag frågar helt enkelt bara honom riktigt snällt(A)

hoppas ni sover sött
gn-kyssar

Give it to me!

hej,
gör som mig och tävla om att vinna 4 backar med vitamin wells drycker + en edd hardy tröja!
Du som tänker att du ändå aldrig vinner något så varför äns försöka har helt fel inställning.. Om man inte försöker så kommer man ju aldrig vinna, finns faktiskt en lite chans att det blir just dig! Prova!

http://coco.rewebb.net/2009/october/fredagstavling.php?_tmp=9b47fc223380b46d68e060b726dfed6fd6b91821



lycka till..

kyssar

Glajjz

hej,
för ca en timma sen så kom jag hem från
sista skyltdagen! Känns sjukt skönt! Men så fort
man kom hem så var det bara att dra ut igen,
skulle skjutsa linn till ica och eftersom jag inte
tröttnat på att köra moppe än så gjorde jag det
med ett leende på läpparna.. Köpte btw ett par
brillz på stan idag! (dom på bilden till höger) Jag
och olivia ska börja satsa i skolan! Vi ska typ gå
på cafeér och plugga och vi ska klä oss som.. sånna
som vet allt, asså jaa.. ni fattar.. hihi fett kul! Jag
blev plötsligt as taggad på skolan!  

Något annat jag är taggad till är innomhussässongen!
Orkar inte med fotbollsträningarna ute längre.. det är
fett kallt! Känslan man har innan man går till
träningarna nu för tiden är samma känsla som
man har när man går till skolan..
(haha) okej, jag skrev precis att jag 
va as taggad på skola, men ni fattar vad jag
menar.. skolan är ju crap.. Egentligen så vill
jag inte spela fotboll alls nu.. Om jag skulle
kunna just nu så skulle jag sluta
och köpa ett gymkort och bara gymma ist..

ah, just nu så har jag inget på schemat.. bara
att jag ska "renovera" på farmville! :) Har sparat
pengar och har precis fått sista rosetten i gifts så nu
ska jag sätta ut alla mina gifts och fixa till på min
gård, haha weey..

kyssar

Dagens

Dagens humör: väldigt depp, orkar inte med att jag kommer få IG..
Dagens borde: läsa på min nylånade bok. Har läst ett kapitel redan!
Dagens frisyr: Mittbena, vilket jag inte brukar ha, lockigt och lite plattat i topparna.
Dagens klädsel: Lila t-shirt + ett par jeans som jag ärft av Cornelia. 
Dagens planer: Ska snart powernapa sen ikv blir det galet fredagsmys.
Dagens materiella vill ha: Det här är egentligen inte dagens vill ha utan det är typ en månads vill ha.. den här mobilen i alla fall (bild)
Dagens längtan: Längtar till slutet av månaden.. längtar tills jag får min månadspeng!
Dagens önskan: Asså jag har typ ingen önskan.. eller asså jag vet inte vad jag ska skriva, för mitt liv är ju inte perfekt men en önskan skulle väl vara att det regnade pengar eller nått.. :)
Dagens fundering: Den är ganska intressant! Handlar om biologi. Man borde ju kunna behålla liv efter döden om man lär sig hjärntransplantation, eller heter det så när man flyttar en hjärna till en annan kropp?.. i alla fall så sitter ju personligheten och allt i hjärnan så alltså om man sätter en hjärna som legat i en sjuk/döende människas kropp i en annan helt fungarande kropp så borde ju personen automatiskt fortsätta leva, aight!? 
Dagens beroende: päronsaft.
Dagens tråkigaste: regnet som inte slutar droppa från molnen i himlen..
Dagens roliga: Jens frågade om vi skulle gå på balen tillsammans idag och jag sa ja! Vi kommer va så fina!Dagens låt: det finns många men den som jag lyssnar på just nu är The day I die - Just Jack.
 

På måndag!

hej bloggen,

är väldigt jätte trött just nu! Sista lektionen var det biologiprov och jag som skulle börja satsa.. det gick inge bra! Jag är på gränsen till IG.. jag vet att jag är det! Kommer bli sjukt jävla glad om jag får G! fy fan va jag va sämst!
Aja, satsningen börjar från och med imorn! Oj, det är lördag imorn.. öhm.. satsningen börjar på måndag!
Ikv, blir det fredagsmys!
Nu ska jag typ ta lite egobilder och spela wow, har inget annat för mig..
pussar


Biologi..

hej,



kunde inte blogga igår, pluggade så jag hade inte lust..
ah, nu så sitter jag här i alla fall och väntar på att en spegel ska bli ledig.. för snart ska man iväg till skolan och skriva biologiprov.. sucksucksuck..
jag som tänkte satsa allt på att få mvg, just nu känns det som ett g+..
aja, dagens outfit är inge märkvärdig.. en lila t-shirt och jeans.
och nu har jag inget att skriva
pussar

jaaao


Just nu så är jag fuckat pissed! tändstiftet på moppen är borta.. är inte verkligen inte så jävla glad på något sätt!
ååååååh, och snart är det träning.. Orkar egentligen inte resa mig men blir så illa tvungen.. Så dagens lol är att någon fucker har tagit mitt tändstift! Asså denna värld är ju sjuk! Nu måste jag gå till träningen.. suuuuck!

kyssar på alla er som inte tog det.. men du som gjorde det kan börja gräva sin grav eller nått liknande!

Designen

tja, ny design people!
vad tycks?

Var på statsbibblan idag btw! weey.. såg hur mycket poäng man måste ha för att ta sig in på stylist med spa och nu börjar jag satsa! Shiet va jag ska bli pluggis! Biologiprovet på tisdag så bli MVG kan jag ju säga nu.. det finns inte med på kartan att det blir nått annat!

c ya as holes
kyssar


videos bitches!

jaa.. detta har jag gjort ikv..








aja, nu ska jag sova..
kyssar

lål!

hej,

är sjukt jävla trött, har precis (eller precis och precis.. för ett tag sen) kommit hem från skolan.. och ska snart tillbaka, wiiie! Utvecklingssamtal står på schemat.. suck!
får väl se hur det går..
jag har träning ikv också.. weey.. ååh denna dag är bara lol!

Vilket påminner mig om min nya kategori! jag ska skapa en ny som ska va Dagens lol!

den lär ni se i fortsättningen!

aja,
kyssar

Brun♥

hej

kom ganska nyss hem från länsträningen.. det blev ändrat i planerna så hela köret slutade mkt tidigare! bara sköönt!

Fick precis ett sms av elin, hon ville sola, åååh det är något jag verkligen ville just nu! Sjukt jävla skönt att bara ligga där och bli varm när det är så kallt ute så man får ont när man andas! Vi solar nog på tenton som ligger typ några hundra meter bort från mitt hus, frågan är om jag tar moppen(A) hahha bara onödigt och tjockis men vad(?) jag vill köra!

Nu ska jag hoppa in i duschen i alla fall, inte värt eftersom jag ska duscha efter att jag har solat också men det är skönt att duscha fan!

kyssar

Överlycklig!

hej godisar!

Ni kan inte gissa vad jag har gjort idag! Ah, det ni vet är att jag har varit och jobbat som vanligt, alltså gått omkring med skyltarna meeeeen.. det ni inte vet är att
JAG HAR VARIT OCH HÄMTAT MOPPEN!
Det blev inte den som först var tänkt för den var för trasig och inte värd att köpa.. så det blev en likadan fast helsvart.. Gissa vad jag ska göra ikv(!?) :D
Min baby står hos farmor nu och laddas så jag och papi drar dit efter middagen sen bär det av gott folk!
wiiiie, jag är överlycklig just nu! Surt att moppesäsongen är över nu typ men ändå shit jag har en moppe!
(kommer bilder senare!)

Jag måste bara skriva en sista mening..

Stans största trafikfara någonsin är i farten ikv, om ni vill ha livet kvar stanna hemma..
peace!

haha ajaa
kyssar


jag suger inte

hei,

kommer bilder från sm senare, om jag frå tag på några, glömde kamerajäveln hemma så suck på den..

Stannade hemma från skolan idag, orkade inte efter resan, var alldeles för trött för att gå så jag sjukanmälde mig och somnade.. senare så vaknade jag upp och gissa vad jag gjorde, eller vänta.. det är typ omöjligt att gissa.. och bilder säger mer än tusen ord så..

Kvällens planer är att fara till olinkan och mysa med tjejorna, har en feeling att det kommer bli mys på hög nivå! Ska dra mig dit kl 19 och saker jag ska hinna innan klockan slå är duscha, fixa mig, klä på mig, käka, bussa.. så jag bör nog börja nu..

have a nice day
kyssar


sm wiiie

tja,



Jaa.. här sitter jag i min gråa mjukisdress..
Om 45 min ska jag stå på bräntbergsskolans parkering. Det regnar ute och jag har aldrig varit tröttare! Jag kommer somna om så fort jag kommer på den där bussen!
(en lite kort sammanfattning av min värld just nu)
Jag har som inget mer att skriva.. hoppas att ni inte saknar mig för mkt nu..

pussar




Fest hos mig!

hej,

jag har syndat, haha näe, men jag är ganska säd berättar mera sen,
Kom nyss hem från rusta och med nyss så menar jag för en halvtimma sen typ. Som sagt så skulle jag ju dit efter skolan och så blev det, med roda och olivia, vi gick hela vägen till h&m på ersboda sen till stadium och lite ställen dära.. vi va ute efter en rosa mjukisdress.. men inte hittade vi någon där inte. Senare så skulle vi gå till rusta men på vägen så hittade vi frasses! haha och där stannade vi och käkade lite.. (haha näheee) aja, sen så shoppade vi lite stuffs på rusta : shampo, godis och pyjamas! wiiie.. och det dära jag är säd över är att jag skulle pimpa min pyjamas och då skulle ni få se hur den såg ut före och efter men jag va så ivrig när jag kom hem så jag pimpade den utan att hinna tänka på att ta fram kameran.. suck..

här kommer i alla fall en bild på den när den är färdigpimpad!



tänk er att den hade mycket längre armar och inte lika stor ringning.. jag klippte lite i den och ta daa!
aja, nu ska jag laga krubb
kyssar


Hejja sverige!

godmorgon bitches


(jag och min söta sverigetröja)

Jag måste bara berätta att jag köpte den dära tröjan 2004! det är 5 år sen god damit! och jag tror att jag fortfarande kan ha den hah!

Anyway det här är i alla fall jag, eller jag för en timma sen.. Snart ska man ju dra sig till skolan, fotboll på morgonen.. sug! (haha konstatera att jag inte tänker dra till skolan och spela fotboll i tröjan! det är min pyjamas! remember.. det här är jag för en timma sen!) haha
och efter skolan så ska man iväg och köpa stuffs till smresan..

Näe, men nu ska jag typ packa lite sen så går jag ut och min jacka ut!
smell you there
puss

Ida hissar och dissar!




Mys kläder som till exempel mjukisbyxor eller liknande! Älskar att bara glida runt i ett par mjuka mjukisbyxor ska helst vara en dag då man bara chillar framför tvn med en godispåsen också.. haha okej galen tjockis men aja.. mjukisbyxor är i alla fall något vi gillar!

Bögar för att dom är så sjukt söta när dom pratar och så sjukt snygga och då menar jag från topp till tå.. från håret till typ sockarna, haha okej, skorna då.. Men helt ärligt så önskar jag att jag hade en bögkompis! Hur kul skulle det inte va att gå på stan och spana in samma kille som sin killkompis.. ba: åh, damn han va snygg.. bögen: ah shit.. håll med om det lite roligt..

• Sm är något som jag är sjukt taggad till! Jag kan berätta att jag är äckligt less på fotboll just nu. Att gå till en fotbollsträning känns som att gå till skolan.. Orkar inte med att springa efter den förjävla bollen längre.. Jaa jag vet att så här kommer det inte låta om typ en vecka.. men asså så sa jag förra veckan också såå.. Jag taggar i alla fall sm.. själva resan(A)



Folk som tror dom vet men vet inte ett piss.. Sånt orkar jag inte med, när någon inte fattar och när man försöker förklara så ger dom sig inte för det är dom som vet, sen när dom själva upptäkt att som gjort/sagt fel så viker dom sig ändå inte.. irreterande bara.. 

Killar utan muskler en kille utan muskler är som en godis utan socker typ.. Vad är inte sexigare än muskler(?) En riktigt beef kille är helt enkelt bara yes.. och en spinkig kille utan muskler ger jag bara ett big no no!



sååå ska det se ut! Mm Mm.. i like!

• Ostädade rum dom bara uppkommer.. (haha okej, vet inte om det dära är ett ord men..) Hatar och orkar inte städa, så dom blir bara till och försvinner aldrig, och när dom väl städas bort så tar det kanske en dag så har jävulskapet blivit lika fucking stökigt.. suck!


nu ska jag somna in,
kyssar


Ny jackan!

heeei,

kom precis hem och märker att inlägget som jag skrev innan jag stack inte publicerats.. damit.. men aja.
Nu är jag hemma i alla fall och det fick bli en röd!
Känner att jag vill ut på en prommis med min nya jacka, men det är jag för lat för(A)
Ikväll är det något om gymnasievalet också, fattar inte när och hur men..
heh okej nu ska jag gå och kolla på migsjälv i spegeln med den nya jackan..

pussar


Opsie!

Inlägget skulle ha publicerats för länge sen!

hejhej,

ligger här i min säng och käkar some candy.. precis vad jag behöver efter en dag som denna! Sjukt skönt att det inte är någon träning ikv! Istället så ska jag iväg med papi och köpa jacka:) (om vi hinner..)
Funderar på om jag ska ha en svart, blå, brun eller röd.. det enda jag vet är att det ska va dun, här ska bannemig inte frysas! Icke sa nicke!

heh, okej det här inlägget blev tråkigt och grått så jag ska se om jag hittar nån randomebild..



ah.. det fick bli en bild på en fanta lemon i spanien.. wey!

aja
kyssar


Mmm Mmm Oboy

godmorgon bitches

Klockan är 7 och om en timma ska jag vara på skolan..
Snart är det sm, på onsdag far vi till uppsala god damit!:)
ah.. det va typ det jag hade att skriva.. 

Ni kan få ett tips!

dagens tips är: att he oboypulver på glassen! Det blir galet gott!



aaaaaja.. det va allt..

kyssar

Tråkigt? nae..

hei,





imorn är det måndag.. wey(?)

Idag vaknade jag i alla fall upp och stack på match med f 17 elit, förlust i regnet.. inte det roligaste, och speciellt nu när jag är sjukt less på fotbolls så glädjs man ju inte av det pissiga vädret heller.. mmmh.. Senare efter maten så hade jag bara tråkigt så stack till elin och gjorde typ exakt samma sak, fast då inte ensamen..

Imorn är det ju som sagt måndag.. hoppas på att det händer något roligt.. haha det icke varför jag skrev så, men jag ligger här och har sjukt tråkigt och ahh.. hoppas på att det blir roligare imorn..

kyssar



Skype

tja,

jag och anton ska starta band, vi behöver lite hjälp med finansieringen i början så snällt om ni ville skicka lite pengar!

pussar

Dream a little dream of me


hej,


hade sjukaste finaste bästa mardrömmen inatt..
Okej jag fattar om nu ser ut som frågetecken nu men
asså det va typ en bra beskrivning, för hela drömmen va
så jävla underbar och sen kommer mamma och säger att..
nej sådär får du inte göra.. nej detta är
oacceptabelt.. bla..bla..blaa.. hela tiden i drömmen alltså..
då fort allt blev perfekt igen
så kom hon ba: neeeej...! åh det va typ jobbigt men shiet
ta mig tillbaka!

Anyway så ska jag snart dra till stan för att jobba..
det är lördag så skyltarna ska på.. suck!

aja, hoppas på en bra dag.
pussar


Christoffer Jonsson

hej,

Idag så har det varit en helt okej dag.. skolan gick väl bra.. skönt att det är fredag, även om jag inte fattat det än, känner inte den vanliga "lyckan att det är fredag känslan"..
Idag var det iaf jag som kirrade krubbet, fick mamis visakort och satte mig på bussen till stan, kom hem med två påsar från subway.

Senare ikv så fick jag så lov att sätta mig på bussen igen. Jonsson hade spelning på hamnis och då var man ju så illa tvungen att komma. När det var slut så avslutades allt med en liten sittning på frasses sen drog jag hem.

här bjussar jag på en fin fin bild på mig och jonsson!



Nu fick jag värra lust att fixa lite ordning på alla mina bilder.. det blir mitt fredagsmys gott folk!
hare bäst!
kyssar


Pain?


hello
fick en kommentar..


Postat av: olivia nílsson

gjorde det ont?? har funderat på att ta jättelänge men jag är lite feg haha..
2009-10-01 @ 17:38:11


Svar:
Jag tyckte det gjorde ganska ont, det sätts på en klämma i början och den gör ont.. du kan ju prova att nypa dig själv i naveln, dubbla den smärtan i typ 2 minuter.. Sen så sa tjejen som gjorde det på mig att sticket inte gör lika ont som själva klämman, men det gjorde typ lika ont.. Nu vill jag inte påstå att det gjorde sjukt jävla jätteont men det va ju inte typ skönt, men man ligger bara där och väntar på att det ska va klart så sen när man väl får stå upp så är man så nöjd så man glömmer bort att det gjort ont och att man fortfarande är öm.. Det gör alltså bara ont i typ 2-3 minuter.. Sen första veckan så gör det ont om man råkar stöta till där..Men jag tränar fotboll ändå, så det funkar..Om man vill vara fin får man lida pin, right?

Nu ska jag börja göra mig i ordning för att gå till skolan..
C ya bitches..
pussar

surprice?

jaa.. som sagt så failade min överraskning, jag råkade försäga mig, så alla vet redan va jag har gjort.. men här kommer i alla fall en bild..



tycker att det är as snyggt! kostade 599kr

kyssar

what to do?

helllluuu,
sjukt dålig update har det varit, men ska bli ändring på det, lovar!

sitter här, har precis checkat facebook och nu tar jag det bara allmänt lugnt.. För snart ska jag göra det hära..



•  Lägga upp en bild på den failade överraskningen

•  Laga mat

•  Plugga

•  Sticka klart en halsduk

•  Se idol



have a nice day
kyssar


RSS 2.0