hej alla fans.

hej,
ikv blir det inge club nordic för mig. Istället blir det waynes med vänner + efter det blir det mys med pojkvän.
Du som inte heller ska tillclub nordic, hör av dig!

kommer bilder sen.

här är en sjukt bra låt som min vän roda visade mig.




låten är så mkt bättre på spotify här!
kyssar

Nöjd?

assååååååh skönt jag hade precis skrivit fetaste inlägget och då laggade det ihop så jag tryckte bort det och nu är det borta.. åh.

det stog typ

heeeej bloggen
jag orkar inte blogga längre.. jag har bättre saker för mig hah sen skrev jag att det va ironiskt men det va det fan inte.. haha fullt seriös. jag har bättre saker för mig helt enkelt.

jaaa sen så började jag babbla på om att det är inte äns roligt att läsa om vad jag gör.. typ
hej idag har jag gått i skolan, just nu ligger jag hemma och väntar på att anton ska komma.

sen slog det mig att jag kan ge er ett eller två låttips.. då kanske ni blir nöjda.

Gyptian - mama



What a feeling - collie buddz ft. paul wall

 

vashego
kyssar

jajajaja

heeej,

mina bloggläsare löper amok snart.. oj.. öhm.. min bloggläsare*.. jaja men här kommer iaf ett inlägg.

Igår kväll blev det fansy middag på droskan, nått slags barnkalas för stefan, det va roligt och mkt gott. Vi va stefan (ofc), ludde, jag och min älskling.. jaa.. kvällen slutade iaf med att jag och anton somnade hos ludvig. sen vaknade jag upp där, pappa kom och hämtade mig och sen drog family till kusin. Från min storanton till lill, som fyllde 1 idag. Det blev tårta och kakor och sånt och nu är vi hemma igen sjukt trött och taggar verkligen inte träningen ikv. Funderar på en powernap. jaa.. jag har inga bilder men.. här kommer nån random bild..



jaa.. här har vi ju då mig och min bloggläsare för ett långt tag sen, utan smink och något nöjda.. vetefan varför med ah.. assåååh, vem bryr sig egentligen? vi kanske bara posade.. äh.. asså nu ska jag gå och lägga mig..
kyssar

shaalalalaa

hej..
jag är inte glad.
hejdå

mornin..

god morgon
är så sjuuukt trött nu så det är inte sant! Orkar inte gå till skolan helt ärligt. Fotboll första lektion, jag kommer dö! Jag tror jag somnade för tolv igår till och med men nee icke ska man vara pigg idag!
Ah.. tjaa.. dagens outfit.. öh, näe.. kan faktiskt inte lägga upp några bilder på kläderna idag för mitt val för dagen är inget jag är stolt över! men det är skönt, oookej?

bara för att jag är så tråkig så kan ny få en låt.. galet fin!
(klicka på bilden för att få fram låten med spotify)



kyssar


frågor,frågor

Postat av: Karolinn
hej ida! Jag har en fråga angående din navelpiercing. Hade du ont i magen länge efter? kunde du träna, gå normalt osv osv osv! tack på förhand:)
2010-01-17 @ 21:00:30


heeej karolin,
roligt att du frågar, svaret på frågorna är att ja jag kunde gå normalt det hade jag inga problem med absolut inte! Jag hade ont i kanske en vecka i naveln men asså det va ju inte farligt.. det gjorde väl ont när man tog/nuddade där eftersom det va ömt. Första två dagarna gjorde det lite ont att ligga på magen men alltså det gick ju! träna gick bra, jag tränade dagen efter att jag piercat mig.. som sagt så gjorde det ont när någon råkade stöta till där men jag överlevde! Vill man vara fin får man lida pin, aight.



den här bilden har jag lagt upp förut tror jag men ah hittade ingen annan bild på min piercing just nu.. för jag har pretty bråttom, träning öm 30 min. nu ska jag byta om
kyssar



loooove!





sjukt bra låt!!

nu måste jag springa!
kyssar

Avatar



Galet bra film! älskade den.. och det sägs att det tog 8 år att göra den.. och nå så sjuk fantasi personerna/personen som kom på handlingen borde ha!
jaja anyway den får..



4 av 5!

kyssar

livin the dream.. for real!

hej,

min gårdag va typ den underbaraste på länge! Allt tack vare min älskade pojkvän!
älskar dig!
Dagen avslutades med bio, avatar! Den va sjukt bra! och jag kom precis på att jag har en kategori som heter film så i nästa inlägg så ska jag betygsätta filmen:)

dagens/kvällens planer är inte klara än, det jag vet är att jag har match klockan 3 typ och jag är bortbjuden på middag hos antons moster heh.. Sen så drar vi väl nånstans vet inte var.. jaa, får se vart dagen leder mig!

kyssar

mmmh och lite till..

hej jag ska faktiskt ta mig i kragen och skriva ett blogginlägg.
Dagen började med skola, näähhäää.. ah sen så gick jag och anton hem till mig vi såg på film sen somnade båda, vaknade upp sen så skulle anton hem. Nu har jag hunnit käka och vaknat till. Tur det för kl 20 blire fysträning.. taggat. Njaa. asså jag känner verkligen hur tråkigt detta inlägg blev.. Gårdagen va betydligt mkt händelserikare, kanske inte världens intressantaste men det är faktiskt du som läser. Så här kommer gårdagen också bara för att jag orkar skriva.. Den dagen började också med skolan så klart, sen så gick jag och anton hem till mig vi såg på film, somnade och hahaha nee skojja hahah näe vi gick hem till mig men kom inte in.. vi satt utelåsta i typ två timmar utanför min dörr. Sen kom vi in jag käkade sen fick vi skjuts hem till han. Där käkade han först sen så drog vi och åkte skridskor (frågan är om det stavas så.. är jag totalt borta eller stavas det faktiskt med ett d?) jaja.. eller vi åkte inte.. han åkte, själv så kan man inte stå på ett par skridskor.. Senare så drog vi i alla fall hem till honom igen. Såg på film sen stack jag hem. jaa så händelserik va den dagen.. haha egentligen inget speciellt men hade typ kul den dagen i alla fall.. Det kommer ju ingen blid nu.. inte äns en egop. har inte tagit någon sådan på länge så sooo soorry(a) men ni som fortfarande läser detta kassa inlägg kan ju få ett musik tips.. eminem, nå så sjukt bra! Han har ju som alltid varit bra men nu har jag verkligen öppnat mina ögon för honom.. shihet.. mmmmh.. anyway.. nu ska jag typ inte göra någonting i 1½ timma..
kyssar

ica ♥ afk

guess what..



kyssar

Nytt hem

tja
check this out..

Tjejen: Hej!
Killen: Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!
Tjejen: Vill du att jag ska gå?
Killen: Nej, var har du fått det ifrån? Bara tanken får mig att må dåligt..
Tjejen: Älskar du mig?
Killen: Självklart, alla tider på dygnet!
Tjejen: Har du bedragit mig någon gång?
Killen: Nej, aldrig! Varför frågar du ens?
Tjejen: Vill du kyssa mig?
Killen: Ja, så fort jag får tillfälle till det.
Tjejen: Skulle du någonsin slå mig?
Killen: Är du galen? Du känner mig väl?
Tjejen: Kan jag lita på dig?
Killen: Ja, älskling.
Tjejen: Älskling...

När killen tröttnat på tjejen..
Nu läser du nerifrån och upp...

det va typ lite roligt bara.. orkar inte blogga så det fick bli såhära
puss på er

ses imorn

hej,

jag va nyss med t.e.a.a.m haha weeey haha oväntat!
orkar inte blogga just nu kände bara att jag inte orkade det men här kommer nån vacker bild iaf.





den här tjejen är 16 nu GRATTIS igen!

jaa det va typ allt jag orkade skriva.. tack för mig!

kyssar

Dagens



Dagens humör:
man ska nog passa sig för mig idag (pms varning)
Dagens borde: rensa min byrå.. men icke sa nicke alldeles för ansträngande.
Dagens frisyr: Nått slags ruffs.. duschade och drog på mig mössan..brukar inte sluta vackert.
Dagens klädsel: svart stor tröjja från monki + svarta strumpbyxor från coop (haha yes) 
Dagens planer: dagens planer var som sagt att vara med olivia och tjejerna men det blev inte så..
Dagens materiella vill ha: Det är helt klart spettstrosor vita från hm.. som matchar till min nya vita bh..
Dagens längtan: nästa tisdag när den jobbiga veckan är över..
Dagens önskan: Asså jag har typ ingen önskan.. eller asså jag vet inte vad jag ska skriva, för mitt liv är ju inte perfekt men en önskan skulle väl vara att det regnade pengar eller nått.. :) så skrev jag förra gången och det är väl så den här gången också.. jag vill lägga till en sak men det gick inte att förklara det utan namn så det gick inte att skriva..
Dagens fundering: jag har nog inte haft någon riktig fundering idag.. hm.. nu funderar jag typ över vad jag funderat över men jag kommer inte fram till något så..
Dagens beroende: rihanna, alicia keys och toni braxton
Dagens tråkigaste: Det måste väl vara att det är förjävla kallt i sverige!
Dagens roliga: Jag och min kära fader bakade tillsammans idag! haha en sockerkaka med limesmak.. varför inte?
Dagens låt: toni braxton - yesterday.. sjukt bra!




mj is in tha buldin

hej asså i inlägget under så ljög jag jag va inte på stan med min syrra för.. jaa.. det blev bara inte så sen så va jag inte med olivia och dom för jag kom hem från träningen och va när på att svimma i köket.. jaa.. så då var det tänkt att vi tjejor skulle va med varann idag men så blev det inte så för olivia kunde inte. Så ja så vare med den saken och eftersom jag inte har något att skriva så blir ju detta inlägg superkul att läsa, näe.
jag tar väl och lägger in en dagens.. det får bli ett helt eget inlägg!

kyssar

ovärt

tjoho,

kan inte skriva god morgon för jg har varit vaken ett tag! (Y) vänder tillbaka dygnet nu.. man förlorar jju hela dagen annars.. jaja, ska snart dra ner på stan med syster om det inte blev ändrade planer..
Kvällens planer blir i alla falla att vara med olivia och lite people:)
kort inlägg utan bild haha värt?

kyssar

r-r-remix 2009

hej,
jag har precis hittat årets remix! asså fetare och bättre remix får man leta länge efter.. den är sjukt jävla bra och sammanfattar året bättre än ord men det kanske blir lite fel att skriva så eftersom dom sjunger och man sjunger liksom ord men aja.. GALET BRA! om du inte klickar på den missar du något kan jag säga dig!



Jag får typ lite ont i magen och känner att tårarna är nära.. det har typ varit ett galet händelserikt år och både bra och dåliga saker har hänt.. och nu är det slut! Det slog mig inte förns nu..
Är det bara jag eller visst sparar man minnen med låtar.. så när man hör en låt kommer man ihåg precis vad man gjorde och vad man kände! några låtar jag har starka minnen till är bl.a apologize, save a room for me, bleeding love, señorita, ms. hangover, you and me... shit asså den sista fick jag ont i magen av att skriva.. men det är personligt så det kan jag inte ens skriva ut.. omg, prova att lyssna på gammla låtar du med.. det kan typ få mig att gråta! guud.. anyway..

Jag kollade igenom massa bilder och jag känner att jag inte orkar lägga ut massa bilder som alla andra gör.. fan va drygt. Kul, men sjukt drygt..
Ni kan kanske ist få reda på min hemliga bdb.. men bara kanske;)

kyssar

MMMMmmmmmmmm



heeeeeeej.. åååååååh.. det fick bli en dagens lol och dagens lol är att jag kom precis på att jag har match idag.. suck! jag va verkligen inte sugen på detta.. jag som skulle göra något så mkt roligare med nora! Ist så ska jag springa och sparka på något runt.. less man blir!

kyssar

Busigt!

god morgon!

ida andersson vaknade innan 12 denna morgon!! vad händer med världen? aja.. ska snart hoppa in i duschen sen väcka min lillasyster och tvinga henne göra en smothie till mig.. stavas smothie med två o? smoothie? jag vet inte om en smurf i min hjärna drack något väldigt starkt eller om det bara är gammal dammig kunskap som reste sig upp och sa något.. aaaaahja /care.. jaa morgonens planer.. senare så ska jag och nora hitta på nått..

nu tänkte jag skriva att det inte blir någon bild men då skulle jag ljuga.. för här kommer en bild från igår när jag körde lite b-u-s haha älskar min förkortning:)



kyssar



Panik..

tjo
kom nyss ut ur duschen.
Och jag måste typ börja det här inlägget med att tacka min fina vän angelica som väckte mig imorse.. om det inte vore för hon så skulle jag nog fortfarande sova vid det här laget.. men asså shit nu har jag typ hela dagen kvar!
jaa.. anyway.. Roda och angelica kommer väl snart, jag vet inte vad vi kommer göra men det ser vi väl..:)

Jag måste bara skriva att jag får seriöst cellskräck nu! Kan det sluta snöa?! jag blir typ rädd! snön kommer äta upp mig! ååh snälla kan det bli sommar snart?.. jag vill sola! Nora.. om du ser detta.. solarium imorn, okej?



ida och angelica f12 haha, jävulskt söta må jag säga!
Jag känner att jag ska börja bjuda på mig själv mer haha i love it!

kyssar

sooov nu flikka!

ännu en sömnlös natt känner jag.. suck!
jaja.. här kommer ännu en fin bild från nyår bara för att..



kyssar

nytt nytt nytt

hej,
det blev ändrade planer.. eftersom nora skulle iväg efter maten så var jag tvungen att göra något av timmarna som var kvar till middag.. jag och nora stack till coop köpte lite godis.. sen gjorde vi inte så mkt mer.
så nu har jag tagit dagens steg utanför dörren resten av dagen ska typ tillbringas i min älskade säng.

här kommer lite mer bilder från nyår:








kyssar



hello and wellcome

heeej alla sötnosar och ni som är mindre söta!

Min nyårsafton va rolig,rolig! Den slutade med att jag typ frös ihjäl och nu för att folket inte ska säga vad vare jag sa så måste jag skriva att jag ångrar inte att jag inte tog på mig mer.. det va tänk att jag skulle frysa och det gjorde jag.. Denna kväll skulle man vara fin inte varm. punkt slut.

idag vaknade jag 15.30 skönt as hell.. fast jag vaknade upp med ont i nacken vet inte vart det kom ifrån men aja.. orkar inte göra något nu av timmarna som är kvar till middag så jag ligger väl kvar och snoozar lite..sen efter middag så ska jag vara med nora.



ida andersson nyår 2009

kyssar

2010

GOTT NYTT ÅR!

tjejen på mariehem kan inte sova ♥

RSS 2.0