B-U-S?

ja, då ska man torka i tre timmar.. känns lite jobbigt att jag kommer måste stå tills tolvslaget men va fan jag göre bah!

bju på egopics bara för att!





kyssar

NORA HÄR:D

igår hängde jag och ida på rödäng med våra balla brudar. vi lekte sen drog vi till max och chilla pung. efter det blev jag ocg ida kvar på donkan väntandes på bussen. vi satt där i 2 timmar och snackade och sånt. vi fick även några nya härliga vänner. glömde tyvärr ta nummer.... som alla borde veta så är jag och ida typ kungen på att skaffa vänner vid det här laget. vi träffade några andra sköningar inne på bussen som vi snackade med. vi kom hem till mig halv 3 och sen snackade vi till 5 sen somnade vi. idag ska vi på skylt söndan. ida har glömt sin mobil hos jacob, hoppas för hennes skull att hon inte har några hemliga sms. pusss på oss(L)

tjejerna tar över världen sakna men säkert!!

PH♥

hej alla fuckers
har egentligen inte tid att blogga ska snart stänga ner datorn och bänka sig framför PH men tänkte bara slänga in ett inlägg och visa att jag lever.. Har inget mer att skriva känns det som..

Skolan just nu:
Det är nån slags temavecka och man kunde anmäla sig till nån sygrej då man stylar gammla kläder.. och där sitter jag och syr.. ska sy hela veckan! GALET SKÖNT!

Fritiden just nu:
öööh... jaa.. vad gör jag.. mina helger vill jag inte äns snacka om, dom försöker jag förändra men det går inte.. är sjukt less på dom i alla fall.. jag och walle ska styra upp det nästa helg i alla fall.. det får fan inte sluta såhär!

ah, nu blev det ett litet mysigt inlägg här.. ska se om det finns nån mysig bild också!



jaa.. där fick ni!

oh satan nu har det börjat!

kyssar

Nämen?

tja,

Här får ni ett låttips! (Frågan är ju om detta inlägg hamnar på tips eller på musik, hm..) 

Galet bra låt bara!



nu ska jag sminka mig sen ut med hund..
kyssar

Palla

shiet asså nära att jag glömt lösenordet där asså.. hah, näe.. skojjah bah, vet inte varför jag skrev sådär! Ville väll driva med mig själv om att jag inte skrivit på länge eller ah.. vad svammlar jag om?

hej i alla fall..

tänkte bara uppdatera er om att spanskaprovet jaa.. det fick vi tillbaka idag rättat och fint! Jag som trodde att jag skulle få bra betyg fick ett G+! weeeeeeeeey! asså jag känner hur jag verkligen tappar lusten att satsa.. åh! jippi!

Ah, men eftersom jag inte är personen som ger upp i första hand så tänker jag fortsätta plugga på som vanligt och inte sätta mig i något hörn och framställa saltvatten ur ögonen! sååå... soprovet, here i come? or not!
haha okej, asså förlåt! jag orkar inte med migsjälv!

här får ni en söt egobild i alla fall.. som plåster på såren för er som just läst världens kassaste inlägg!



Kyssar



mat♥

hej.. orkar inte skriva förlåt och shiet bara för att jag inte bloggat.. från och med nu så kommer det bara inlägg lite då och då bloggen kommer va mindre updaterad men ni får väl kolla in och kolla om jag skrivit något för ibland kanske det kommer ett inlägg..

här kommer bilder från gårdagens middag, orkar inte skriva något om den förutom att den va extremt mysig haha + många skratt!










haha och här är en bild från en annan middag vi spenderat ihop.. det är bara det att jag kom på att jag hade kameran med när vi ätit upp.. haha wey!



fiiiiint..

aja, ikv ska man iväg och kolla på när underbaraste jonsson har spelning!
kyssar

RSS 2.0