körtelfeber



Dagens humör:
vet faktiskt inte.. helt okej
Dagens borde: träna inför brännbollsyran...
Dagens frisyr: plattat.
Dagens klädsel: mjukis kläder- svarta mjukisbyxor, svart tjocktröjja 
Dagens planer: dagens planer existerade inte. jag vaknade hemma hos anton, hade inga planer sen så blev jag hemskjutsad och det va det. Kvällens planer är först att göra halvklart roadtripen sen ta en nattpromenad till nydala.
Dagens materiella vill ha: just i detta nu vill jag ha en bh från h&m.
Dagens längtan: tills jag blir frisk. Orkar inte vara sjuk längre.
Dagens önskan: jag önskar ich hoppas vid mitt liv att mina utslag är borta till yran. snälla gud. 
Dagens fundering: jag har nog inte funderat så mkt idag men jag fick svar på en av världens största funderingar! 
-Ägget kom obestridligen före hönan. De första äggen eller äggliknande strukturerna kom sannolikt redan tillsammans med de första flercelliga djuren för en miljard år sedan. De första fågeläggen lades långt senare av de tidigaste fåglarna, nämligen för 150–155 miljoner år sedan, men hönsfåglarna uppstod ännu senare. Biologerna är osäkra på när hönsfåglarna uppstod, men tror att de första utvecklades för cirka 70 miljoner år sedan, det vill säga precis innan dinosaurierna dog ut. Även de enklaste nu levande, fler-celliga djuren, havssvamparna, producerar ägg. Ägg från havssvampar, insekter och daggmaskar är dock helt annorlunda uppbyggda än moderna fågelägg, som är utrustade med en fosterhinna. Fåglarna har fått sina ägg i arv från kräldjuren, som var de första djur som lade ägg på land för omkring 340 miljoner år sedan. I dag lägger höns och alla andra fåglar därför ägg i vilka fostret är omslutet av en hinna. 
Dagens beroende: jag har inte haft något tydligt beroende idag.. får väl bli en trogen -mobilen. 
Dagens tråkigaste: att jag vaknade upp med ondare i händerna än mindre ont.
Dagens roliga: kommer inte på något eftersom jag hade det så sjukt roligt igår! Går inte att beskriva med ord hur roligt folk man träffade igår.
Dagens låt: skin - ras cricket

Gz

heeeeeeeej..

sitter här med tårar i ögonen. Linn städade nyss balkongen och det märks att ingen lyft på heltäckningsmattan där ute på ett tag för vad hon hittar är nämligen avföring av vårat döda marsvin.. jag börjar storgråta dirr och blir tvungen att kolla upp inlägget jag skrev den sorgliga dagen.. då började jag gråta ännu mera så nu måste jag sminka om mig innan jag och anton ska hem till honom.. min söta lilla pojkvän blir nämligen 1 år äldre idag..

Grattis älskling


anton karlsson 16 år

jaaa.. senare ikv är det ju kulturnatta också.. har inte så stora förhoppningar om det men what to do, what to do.. något händer ju i alla fall..

kyssar


 

RSS 2.0