Trasor

hej jag orkar inte blogga.. hejdå.
heh okej jag kan skriva lite om vad jag gjorde igår. Jag var hos emmy brännlund med lite peps. elin, malin m.m. och hade roligt. Idag vare ju då tänkt att jag skulle spänna på brädan och sedan döda mig själv i vindeln med min fina vänner Fia, Jonna och Elin S men så blev det inte av olika skäl...
b.b ikväll i alla fall med elinå och pojkvän.
men nu får ni hare.
kyssar

hej elin

hej, vart fan har jag tappat min pojkvän, om du sett honom ring mig.
Men egentligen så skiter jag fullständigt i honom just nu, har ju min kära vän elin på besök (Y)
kyssar


stenmätt (?)

hej,
Kom hem från skolan för en halvtimma sen och nu vet jag inte vad jag ska göra..
Igår var jag på tenton körde lite shake it. Det var jätteroligt! MEN.. jobbigt! Så då var det ju inte oväntat att jag vaknade upp med träningsvärk imorse.. inte den grövsta sorten men det kände ändå. Tur som jag har så var det rygg + ben massage på spa lektionen idag! thank you god!
som alla andra så vill jag ha sommar nuuu!
ÄR JÄVLIGT LESS på vinterjävulskapet nu!

allas ♥

hej peps.♥
Jag har varit i sundsvall, tja!
Det var sjukt roligt! Jag hade aldrig förväntat mig att det skulle bli så kul som jag hade där.
♥♥♥♥♥♥♥♥
Ja och nu när jag skrivit det så trodde ni säkert att jag skulle skriva tack och hej. Men så är det inte den här gången, nej. För jag har annat att berätta också. Ikv ska jag på middag med min älskade pojke, och lite annat snällt folk också :) Vet inte vad det blir än men.. Det är ju trots allt alla ♥ dag!
♥♥♥♥♥♥♥♥
kyssar

Duktig

hej,
just nu sitter jag hemma och har inget att göra. haha och vad gör man inte då om man inte är inne på colorator.janehellenmood.se ?
så här ser jag ut blond i alla fall. HAHA hade lite svårt att hitta en bra bild att klippa in men va fan. det här var det bästa jag kunde.
kyssar

Hårt

så här skrev elin om den underbara kvällen igår:

Hade otroligt sjukt jävla stört kul igår
Planerna med roda olivia och ida blev dock inställda av olika anledningarmen på bussen hem kom jag och ida fram till att vi två kunde köra på en bastukväll istället för att dra hem själva så, så blev det! 
Eller ska jag kalla det "duschkväll" ..(?) hahaha, nämen ida jag måste verkligen tacka för en händelserik kväll med massor av glädje från början till slut! Slänger tyvärr inte in några bilder idag pga av olika anledningar hoppas ni överlever

måste bara meddela att jag instämmer! så sjukt!
kyssar

Bastu

tjoho bitch
ikväll blire först middag på staden med några brudar vid namnen Fia, Elin och Jonna. Vi har inte bestämt oss för vad det blir för place men balder eller någon kina restaurang säkert.
Efter det så ska jag hem till en annan elin och inte vilken elin som helst utan den värsta.. haha skoja. Den elin som alltid kommer ha en plats i mitt hjärta. Åberg.
kyssar

RSS 2.0