jag ser ljuset

hej har du lika tråkigt som jag?
Det här är ett gammalt tidningsurklipp som jag har i min dataväska-
9 hemsidor att besöka vid dödlig tristess
♦ www.felsms.com - Sjukligt pinsamma och dumma sms som skickats till fel person
♦ www.tjuvlyssnat.se - Roliga konversationer och kommentarer av random-människor, som snappats upp av            random-människor.
♦ www.bestofblocket.se - De konstigaste, roligaste och fulaste blocket-annonserna samlade på en plats. Exempelvis; Har någon sett mina duvor?
♦ www.vetgirig.nu - kunskapstest, spel och frågesporter av alla slag.
♦ www.fml.com - En hemsida på engelska med bekännelser från människor som varit med om otroligt pinsamma, eller bara helt störda händelser. Ett måste att besöka!
♦ www.funnyordie.com - Will Ferells egna pärla, fullproppad med sketcher, videos och massa skoj i Ferell-anda!
♦ www.hjarngympa.se - Här kan du lösa korsord och bildkryss, samt träna upp hjärnan med lite kluriga övningar.
♦ www.ordsprak.se - Om du av någon anledning vill lära dig eller bara läsa igenom en rad citat av diverse människor, är det denna hemsida du ska besöka.
♦ www.coolaspel.se - Kanske inte lever upp till sitt namn helt, men det finns i alla fall en massa spel. Coola eller ej.

One love

hej.. Idag lyssnade jag på gamla godingar med fia. För er som inte förstår så lyssnade vi på musik som vi lyssnat på förlänge sen och vi tänkte på hur många minnen man har med låtar! Jag gör fortfarande det :) fast nu är jag hemma hos anton.

USA

vad fuck tror jag!!!
Jag ska börja blogga igen! - det där sa jag med tungan nerkörd mellan nedertänderna och underläppen...
jag måste ju vara invalid överallt eller nått.. haha okej nu överdriver jag. Bara för det här tänkte jag göra ett videoinlägg fast det är inte min grejj så det får bli något annat.. vad vill ni ha? hmm.. EEHHH jag ger er lite musik bara..
jävligt skön låt!
kyssar

What to do?

god morgon bitches!
Jag känner att det är en bra dag idag.. vet inte varför men det återstå att se. Vaknade halv 10! go ida go go go ida. Bara för att jag nu tror att allt kommer bli bra, fint och underbart idag så kommer jag bli besviken när jag går och lägger mig ikv.. Dagen kommer bli som alla andra dagar.. Och morgondagen kommer inte bli som alla andra dagar! Vilket jag vill.. jag ska till bollnäs tidigt tidigt på morgonen för att spela fotboll som jag inte alls vill just nu. Så jävulskt.
kyssar

bob tha man

jag har lärt mig en sak idag!
Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for." -Bob Marley
true, true!
jag idag.
kyssar

Jonna är min gud

hej allesammans!
Sitter här på skolan och gör just nu en novellanalys. Ja det va inte så kul. öhm.
Jag började kl 9.15 imorse och slutar nu om ca 45 min.. då ska jag hem och gå ut med VOVVE. aja.. om det är någon som vill joina så kan ni väl höra av er. Detta är vad jag är jävligt sugen på just nu:
kyssar

Randombanan

ey grabs!
jag ska börja blogga på allvar nu! for fuck sake det är fan dags!
jaa.. vad ska jag börja med?..
När man bloggar skriver man ju massa onödigt skit som ingen läser så jag kan ju berätta att för ovanlighetens skull så tog jag 9:an ist för 2:an hem idag.. träffade lite people som jag annars inte brukar stöta på på bussen. Förväntade mig att jag skulle träffa en viss liten älskad iranie men icke, hon hade fullt upp med sin halsduk eller vad det nu va.. HAHA va fan skrivs nu är ju fråga. ingen kommer ju förstå det här ändå så varför lägger jag ner min tid på det här? joo.. för jag har absolut ingenting annat att göra! fuck.
ha ett bra liv fuckers! (OJ, det där lät som ett farväl.. men det va bara ett vi ses. okej? jag kommer skriva imorn, lovar er! LOVAR!)

animalplanet

-Do you speak English? 
-Yes 
-Name? 
-Adolf Bumin.
-Sex?
-3 to 5 times a week.
-No, I mean..male/female?
-Yes, male,female and sometimes camels. 
-Holy cow! 
-Yes, cows, sheep...Animals in general. 
-Oh dear, 
-No, deer runs too fast.

RSS 2.0