¿?

heeeeej,

vaknade för nåra min sen.. är inte hungrig, inte kissnödig, fryser inte.. etc.. är sjuuuukt rastlös..
anyway...
Mina planer för dagen är oth med nora, vet inte om det är kvällens planer eller om det är dagens men aja.. Jag tänkte i alla fall ringa snutten om några min.. för det kan ju va så att hon sover fortfarande.
En oskriven lag som jag har är att man ringer inte innan halv 1 på lov.. för en normal människa sover typ till ca halv 1!

Jag kom precis på en sak.. jag saknar min roda! VART FAN ÄR DU MIN IRANIE!? sluta göm dig och ring mig, oke?

ah nu ska jag väl typ gå och duscha.. ÅH, jag kom precis på det perfekta tidsfördrivet!
tack gud..

bara för att jag varit så randome så får ni ett låttips:



kyssar

10..suck

heej,



dagen började med att jag tittade på pojkarna när dom spelade fotboll sen så drog jag till stan med papi och nu ligger jag här död och funderar på en powernap..

kvällens planer är att jag drar till olivia efter maten.. blir typ nån mysig tjejkväll där..

ahmen nu ska jag P-N:a haha weey aja..
kyssar


s!? nej..

tja,



idag vare stan på morgonen nu drar jag till ersmark

kyssar

S?

hej, min käre vän for nyss hem.. nu har jag jättetråkigt. Jag ska typ städa mitt rum eller nått.. får hundra spänn om jag städar min brors rum också och det känns som att viljan att ha pengar kommer ta över tröttheten..

jaa.. nu ska jag vara en bra bloggare och be om ursäkt för att jag inte updaterat..bla,blabla.. 
men ni fattar ju alla att det varit jul etc..

här kommer lite bilder på mina julklappar iaf..



+ lite sånt som jag inte kunde hitta på bild på google..
en handväska, ett databord, en matta bl.a

kyssar


 

lotto med lotta

hej,

idas dag började ju som sagt på stan, gick omkring med anton och vi va fan bäst på att hitta julklappar! så nu är alla köpta och snart ska jag slå in dom + dricka lite glögg..
och ikv är det ju uppesittarkväll så jag och min familj ska spela bingolotto, wish me some good luck va!
juste.. efter stan stack jag till strömpilen med mina päron, där hittade jag en as snygg väst som jag ska ha på julafton och nyår(Y)



amen nu måste jag bänka mig framför tv, uppesittark. har ju börjat! 
kyssar
♥ 

gosh..

god morgon,



vaknade nyss av att nån fucked up röst snackar på nått annat språk och jag ba: va? vad säger du? jag hör inte vad du säger.. då blir typ rösten argare och snackar snabbare..
ah, det va min väckarklocka idag.. men på nått sätt så uppskattar jag att kurden ringde mig.. för nu är jag vaken och klockan är redan halv 2 och jag måste till stan idag.. det är ju dan före dopparedan idag och jag har inte köpt alla julklapparna.. men ne, nu ska jag ta på mig nåra kläder och sticka.

kyssar


Natt,hatt,katt...spratt,skratt?

tja,

kom nyss hem.. är typ inte så jätte trött.. längesen jag gick och la mig före typ 4 känner jag.. Aja, ska typ ligga här, lyssna på musik och tråka tills jag tvättar bort sminket och går och lägger mig.. Kanske blir till att se en bond.. kanske inte, dom är inge bra.. jaa.. men godnatt på er sötnosar..
(p.s känner att det är något som saknas)

kyssar


f


Nu drar jag till ersboda

kyssar

fake smil


hej,

ska snart iväg och spela andra
matchen för dagen.. första match
mot ifk p14 förlora med 5-3
nu ska vi se vad msk p12
att komma med..

Nu på förstamatchen så tappade
jag piercingpluppen! Typ galet sad atm,
känner för att gråta!
Så nu går jag omkring med fula läkarsmycket.
suck.

(okej, där låter jag mer
taggad än vad jag är.. suck igen)


(Y)

god morgon, imunförsvaret är på topp känner jag!

kom hem från anton för mer än två timmar sen för att pappa sagt att jag måste, sen när man kommer hem är jäveln inte äns hemma, det är ingen jävel hemma! suck..

Aja, igår så började ju i alla fall dagen med curling sen marias sen rödäng sen anton..

Idag blir det match mot några små ifk pojkar sen så drar man till stora ifk pojken.

Måste bara tipsa om rihannas nya album! Rated R! gaaalet bra bara!!



(om du har spotify klicka på bilden så kan du lyssna på albumet!)

Nu ska jag byta om
kyssar

jajajaja

här kommer lite bilder från curlingen igår:


ååh sopa

hej,

skrev ett inlägg igår men det va någon dumfan som råkade radera det, skrev typ om hela gårdagen och så men jag orkar inte skriva om det så ni får helt enkelt inte veta vad jag gjorde moha.. men idag blir det i alla fall att köra curling med laget, kommer bli fett kul tror jag! Innan det kommer angelica och roda och vi ska väl typ chillar antar jag..
I morse så hade jag galet tråkigt och vad gör en flicka när hon har tråkigt, jo egop så här får ni typ en liten del..


kyssar

music in my ears


tjoo,
jag drog aldrig på träningen, jag va alldeles för trött.. vet inte vad det är som har varit ovanligt ansträngande nu på sista tiden men jag blir jävligt trött på dagarna.. herre gud.. aja:)

heh, jaa nu så ligger jag bara och väntar på att ph ska ta slut så jag kan kolla på webtv.. jaa jag va för lat för att gå till tv:n och väntar hellre en halvtimma extra för att bara få ligga kvar..

och nu kom jag på att jag borde tvätta bort sminket.. så nu måste jag alltså resa på mig ändå.. suck!

ahmen kyssar

svett och tårar

hejhallå,

idag vare innebandy dm men det är tråkigt att skriva om (bilder kommer btw sen tror jag för en viss stina hade med sig go-kameran) så jag kör väl på och berättar om vad jag ska göra nu.. jo, halv så tar man bussen till rödäng och ska lämna ut lite böcker som man sålt. Det jobbiga i den här historian är att det är så snoppigt kallt ute! fyy..
Senare så ska man på fysträning.. det är också ganska jobbigt..
ja ja ja..
får väl se om det kommer något fint inlägg med en svettig men glöm inte stark ida efter att fyspass.. man får väl hoppas;)

kyssar bitches

fiiiiin!

tjuhu,

kom hem från träning för ett tag sen och innan det så var det hagakampsträning och innan det var det skola och innan det så.. näe skojjah bah!
näe men jag kan ju berätta att denna dag har varit uttröttande.. har haft ont i ryggen och typ allmänt trött..
och nu väntas det bara på lite mat i magen, har gått från det stadiet att jag är hungrig, just nu är jag mera i det då man mår dåligt.. suck!



nytränad och sexig

kyssar




trött troll

god morgon bitches
ska snart dra till skolan, första lektion svenska..
äär sjuuuukt jävla jätte trött och dagens lookalike är typ troll..


kyssar



gm(?)

tjo bloggen..



guess whos back on track, hädanefter så ska jag blogga varje dag promess you!

okej, om jag ska berätta om gårdagen kort och gott så var jag först med anton sen stack jag och åt julbord med släckten sen stan sen hem och där såg jag och anton på bond sen somnade.. vaknade upp nu och han har precis dragit.

idaag.. blire det nog först att höra med angelica och roda vad dom ska göra, känner att det va länge sen vi va med varann. sen så är det ju träning ikv så det blir väl att dra på den också och sen kommer jag nog dö i sängen.. orkar inte att det är måndag imorn.. något jag inte heller orkar är julstressen.. det kommer aldrig till mig! jag kommer aldrig bli stressad och det kommer leda till att jag står det på stan sista dagen typ en timma innan allt stänger och ba oj.. juste fan julklapparna!

jajaja.. man vet ju aldrig vad som händer.. jag kanske dör innan julafton.
(okej, va fan va det för tanke!?)

okej känner att detta inte leder till något så jag ska typ gå och käka frukost, sjunga lite halft falskt santa lucia för mina päron sen skaffa mig ett liv.

puss på er

LL♥

hej bloggen! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



jag har precis lugnat mig efter att ha gråtit som en liten treåring. Allt började med att mamma kommer hem genom dörren med en stor vit påse och jag bryr mig som inte jag frågar inte äns vad som är i jag fortsätter bara att stirra in i den fula feta datorn inne på min syrras rum.. men då säger mamma: god jul då.. jag ba: till mig? hon ba: jaa.. och då tar jag en titt i påsen och det kunde verkligen inte vara något bättre i den påsen just då, jag typ tog upp den och slängde mig ner på golvet för att jag typ blev knäsvag och då kom tårarna! jag typ skrek och hoppade runt och typ dog av glädje! MIN LAPTOP ÄR TILLBAKA! ååååååh så jävla glaaaaaaaaaaaaad!

aja nu måste jag komma med något som inte är lika roligt.. jag ska dra och käka nu och vad är det jag ska äta för middag idag då.. jo.. min familj och jag ska på marias.. igen! åååh jag är bara less på kebab och pizza nu.. varje fucking dag! vaaaarje dag! ååh..

anyway ikv blir det att va med noris vi ska typ dra till arenan och där kommer det va lite folk..

kyssar

näääääe!

heeeeeej bloggen

vetu va, idag gick jag och blev lite brun.



man ser att byxorna har suttit lite tight men det gillas!
nu blire ph!
kyssar

RSS 2.0