De bränns

min dag..

-

köpte detta:

-


plus tre par stringtrosor :) glad nu.

Blev pömsig

tjo bitches,
chillade lite på nydala med elin för nån timma sen. Snart blir det att dra till henne käka lite makaroner sen blir bara att sätta igång dagens arbetspass. suck... känner just nu att jag blev lite pömsig igen.

Måste se!

så sjukt bra film! 5 av 5! Asså jag orkar inte ens berätta något om handlingen, se den bara! haha okej jag kanske överdriver med 5 av 5 men.. nää.. den va så jävla bra gjord så den får det..
peace

No cigarette smoke in my room

HEJ folk, igår upplevde jag en minnesvärd kväll må jag lova! mer kan jag inte skriva.. finns typ inte ord som beskriver riktigt.. men tack till min vän elin i alla fall..

-

Just nu sitter jag i min säng, väntar på min käraste anton som varit borta sen i måndags, han kommer hem i 2-3dagar nu för att sen dra iväg i alldeles för många dagar.. Frågan är varför det blev sån här text nu(?) orkar inte med blogg.se ibland.. fattar ju ingenting..

-

Familjen Marley dunkas i högtalarna på mitt rum nu.. jag ger dom ett tack också.. tack för att ni har en musikalisk extraordinär intellektuell begåvning..
Jag vet att det här inlägget blev lite.. ah.. här får ni bilder från igår..

-


Svårt att ta farväl, svårt att va' isär.

Midsommarafton vad säger man?
jag säger- det kommer nog förhoppningsvis bli en fantastisk kväll.

Midsommar.. ännu ett i-landsproblem.


Gyllene regeln

Kom nyss hem från sommarjobbet. Jag och Elin har nyss varit fotbollstränare, lekledare, packåsnor, häst, snortårkare, toavaktare, skoknytare, stolar, tröstare, skulle vilja skriva boss men ändå slav.. ni fattar.
Detta suger ut all kraft för resten av dagen i alla fall.. Men ändå så blir det träning om ett tag.
kyssar

stjärt

hejeeee.
Kom nyss hem från att ha dragit iväg ända till ica maxi för att köpa blekning.. ska nämligen blondera min kära utväxt ikv med min ännu kärare Elin Åbbe.. Snart blir det att käka lite pizza på maria även det ganska så kärt.. men nu ska jag sluta snacka om stjärtar... öh.. okej? vad håller jag på med?
nä men här kommer två bilder från igår.. fin-ida skulle jag kalla mig själv..
låg och kollade lite på mina hemmagjorde stjärnor.. fina va?

Tivoli?

heeeeeeeeei bloggen.
Det var då längesen sen sist.. och jag har sagt i flera dagar att jag ska blogga.. så här kommer det!
Ni ska få lite bilder från dagen då jag var på tivolit och då var det ju då också balen!
min ledsna/sura pojkvän. Som trodde att han skulle få gå balen så jag var så illa tvungen att berätta för honom att han får vänta i 2 år till.. då såg han ut såhär.
Sen träffade vi två riktigt fula personer.
Dom luktade äckligt men vi tyckte synd om dom så vi lät dom va med oss.
Sen så upptäckte vi att en av dom var en sumobrottare egentligen.. så vi lämnade henne.. för vi ville ju inte att någon skulle bli skadad.
snipp, snapp, kom på att det här var ju inte bilder på när jag var på tivolit utan mera bilder påväg till tivolit... hah, jaja.

RSS 2.0