Vickan

hej bloggen
imorn är det nyår! helfette vad året gick fort!
det här blir årets nyårs-tagg-låt:
Såg nyss på victoria's secret fashion show 2011 med just Katy Perry + Akon.
Det var magiskt gott folk!

hoe hoe hoe

Sista dagen! sen ca tre veckors JULLOV!
god jul bitches

Peter Jöback

hej, älskar den här kategorin haha.
Dagens lol är i alla fall för det första att jag klev upp i morse tog bussen klockan 8.50 från ermark.. och börjar kl 10. För det andra så slutade jag för dagen 10.10... och jag vill bara lägga till att skolk eller liknande är inte inblandat utan det var precis som jag skrev nyss. Lol
kyssar

Music and shiet..

hi guys..

jag orkar inte blogga egentligen.. Jag måste bara säga förlåt till alla er som klickar er in på min sida varje dag för att se om jag skrivit något. Och till eran förvåning så ser ni att jag inte skrivit något idag heller. Men ey mina fans, här har ni mig! weey! jag kan till och med lägga en bild på mig från exakt detta nu. Nu när jag skriver det här inlägget. vad sägs om det?
Häär är då jag och eftersom jag ser ut som en flodhäst seriös så fick ni en ännu fulare flodhäst oseriös men va ska maan göra? This is me, brothers.
Bara föra att jag är snäll idag (och snäll ska man vara flr tomten ser allt!) så ska ni få musiktips on the price niggaZ!

Cookie The Herbalist feat Cali P - Cyaan Stop


Give It To 'Em - Akon Feat Rick Ross


Travis mccoy Feat. T-pain And Young Cash - The Manual


Vet inte varför "feat. T-pain And Young Cash" inte blev lika stort som allt annat men orkar inte bry mig faktiskt... am i a fagot theeen? haha okej nä vad skriver jag nu..
Oj nu höll jag på att glömma tipsa om den ultimata jul låten! Det är den enda jul låten jag står ut så tidigt i december.

Train - Shake Up Christmas


kyssar

RSS 2.0